Radio Paratiisi

Radio Paratiisin ovat perustaneet kaksi radion rautaista ammattilaista: Erkki Ryttyläinen ja Piia Koriseva. Rakkaudesta musiikkiin he halusivat perustaa radion, joka soittaa monien jo unohtamia klassikoita, mutta myös tämän päivän hittejä kotimaisen ja ulkomaisen musiikin parista.


Piian taustaa

Piian radioura alkoi vuonna 1989 Radio Jyväskylästä. Niihin aikoihin hän aloitti myös juontotyöt, joita hän edelleen tekee aktiivisesti. Piia on ollut juontajana Tangomarkkinoiden päälavalla yli 20 vuoden ajan, sekä tehnyt useita kiertueita erilaisten tapahtumien ja kilpailujen osalta. Tutuksi ovat tulleet lähes kaikki Suomen suurimmat tapahtumat ja useat kauppakeskukset.

Vuonna 1995 Piia pääsi mukaan kansainvälisen Up With People- ryhmään esittämään musikaalia ympäri maailmaa. Sen myötä hän työskenteli markkinoinnissa Teksasin Houstonissa Astrodome USA:lle. Maailmalta palattuaan Piia siirtyi töihin Spede Yhtiöiden palvelukseen. Hän juonsi Bingolotto-ohjelmaa ja työskenteli myös Speden Speleissä. Televisiossa hän teki myös yksittäisiä ohjelmia mm. Eurosport- kanavalle. Samaan aikaan toimittajan työt veivät printtimedian pariin ja Piia työskenteli sekä Otava Medialla että myöhemmin Iltasanomissa.

Radioura jatkui ohjelmapäällikkönä ja tuottajana Kouvolassa SBC-radiossa muutaman vuoden ajan. Sieltä edelleen mukaan perustamaan Radio Iskelmää. Iskelmän toimittajana ja tuottajana Piia työskenteli yli kuuden vuoden ajan.

Vuosien varrella, perheen kasvaessa kolmella pojalla, oli aika siirtyä työskentelemään lähemmäs kotia. Piia toimi ohjelma- ja musiikkipäällikkönä Salossa ja radio oli 88,2.

Vakava sairastuminen pysäytti elämän hetkellisesti 2008 ja oli aika vaihtaa alaa. Piia kouluttautui hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi. Sitä työtä hän on tehnyt päätoimisesti valmistuttuaan. Vuonna 2018 Piia julkaisi kirjan: 365 Muutoksen päivää (Gummerrus). Nykyään Piia tekee paljon luentoja, joissa hän yhdistää hyvinvoinnin asiaa stand up:in.

Nyt Piia tekee paluun juurilleen radion ääreen ja toimii Radio Paratiisin ohjelma- ja musiikkipäällikkönä.

Erkin taustaa

Erkin radioura alkoi Tampereella vuonna -89 Radio Musasta ja Radio Sataplussasta. Muutaman vuoden Erkki työkenteli perheyhtiössä, mutta palasi radioon vuonna-94 hänen liittyessään Radio 957 myyntitiimiin. Ura SBS Radioissa jatkui vuoteen 2010 pitäen sisällään myyntityötä Radio 957:ssa, Kiss FM:llä, Radio Cityssä, radiojohtajuuden Radio Popissa, toimitusjohtajuuden Radio Sataplussassa, sekä Radio Iskelmässä.

Organisaatiomuutosten myötä työtehtävät muuttuivat markkinointipainoitteisiksi ja titteli Brand Directoriksi. Näissä työtehtävissä Radio Iskelmä sai muun muassa Iskelmämakkaran, Iskelmäristeilyt, Iskelmä Festivaalin, Iskelmä Baarit, Iskelmä Gaalan ja monia muita yhteistyömahdollisuuksia. Vuonna -99 Erkki hypähti Särkänniemen huvipuiston Teknologia- ja elämysmaailman toimitusjohtajaksi, mutta palasi SBS:lle vuoden 2000 alusta. Vuodesta 2010 lähtien Erkki on toiminut yrittäjänä, tehden markkinointi- ja muuta konsultointia yrityksille. Radio Paratiisi on Erkille jälleen paluu rakastetun radion pariin.